tiistai 26. huhtikuuta 2011

pääsiäisen muistelua

Vietimme aurinkoisen pääsiäisen vanhempieni kotona pohjoisessa! Mukana olivat kaikki sisarukseni (5 + minä) perheineen ja meno sen mukaista! Oli oikein mukava istua auringossa, viettää aikaa rakkaiden kanssa, syödä hyvin, leipoa kakkuja ja grillata hyvää ruokaa, käydä tervehtimässä isovanhempiani, käydä läheisellä joella ihastelemassa maisemia, hiljentyä välillä pääsiäisen varsinaisen sanomankin eteen. Kotimatkalla ajettiin vielä erään mökin kautta, jossa käytiin moikkaamassa mieheni sukulaisia. Eilen ajettiin siis noin 750km ja sanottaisko että olo on sen mukainen ;)
Myöhemmin tulossa jotain postausta romanttisen ja modernin sisustuksen yhdistämisestä, koska muutamat ovat sen vaikeutta kommenteissa ihmetelleet. Joten pysykää linjoilla, jos aihe kiinnostaa! :)5 kommenttia:

Heljä kirjoitti...

Ai, ai, aikamoisia herkkuja teillä ollut!!

Vaikka kyllä mekin pääsiäisenä hyvästä ruuasta ja herkuista nautittiin, mutta kamera vaan oli lomalla!

Nähdään pian!

Hentu kirjoitti...

Oi mitä herkkuja! Kerrassaan herkullisen näköisiä :P

Uteliaisuus vaivaa, paljonko on maksanut tuo pienemmän pojan päällä oleva NameItin haalari? Löysin kirpulta vitosella uudenkarhean haalarin, teinkö miten löydön? :D

Eve kirjoitti...

Houtten, olis kyllä ihana nähdä pian! Tällä viikolla käy perjantai, sit viikonloppu on täynnä esikoisen synttäreitä, mut sit taas ens viikolla tyhjää! :) Soitellaan!

Hentu: Jos en ihan väärin muista, tuo haalari oli 39,90e. Ostin sen viime keväänä, joten voi olla että menee pieleenkin, mutta ainakaan alle tuon sen oikea hinta ei ollut. Joten eiköhän se ihan hyvä löytö ollut :) Ihana haalari, mielestäni!

Anonyymi kirjoitti...

Olen käynyt muutamia kertoja lueskelemassa ja ihastelemassa miten jaksat aina tehdä kaikkia herkkuja ja olla niin positiivinen! Ja nyt muutamalla lenkillä saanut ahaa-elämyksen ja luulen, että olen siitä teidän talon ohi kipitellyt.
Kirsi

Eve kirjoitti...

kirsi: no vilkuttelepa seuraavan kerran, kun ohi lenkkeilet :D Ja kiva kun jätit kommenttia!