maanantai 18. huhtikuuta 2011

Palmusunnuntai


Olipa ihanan aurinkoinen ja lämmin palmusunnuntai! Linnoittauduttiin koko perheellä tuonne pihalle (kivikolle) auringonottoon, ahmimaan kaikki säteet itsellemme. Pojat kävivät aamulla elämänsä ekan virpomisreissun, harmi kun kamerasta oli aamusta akku loppu ja en saanut teille kuvaa näytille suloisista pikkunoidista. Syötiin herkkulista rypsiporsaan sisäfilettä ja mallorcalaisia uusia perunoita (niiden kotimaisia ;)) ja päiväkahviksi suklaajuustokakku (flora vanilla, tuorejuusto, fazerin sininen, tumma suklaa, sokeri ja liivatteet). Saunottiin, käytiin iltakävelyllä ja seurattiin vaaleja (vieläkin järkyttynyt persujen menestyksestä...hrrrr....).
Mukavan perhepäivän jälkeen on oivallista aloittaa uusi työviikko, aika lyhyt sellainen. Rauhallista pääsiäisviikkoa, ystävät!

4 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Nam mikä kakku!
ja samoin, täällä kans hiukan järkyttyneet mielialat vaalien tuloksesta. :/

Esmeralda kirjoitti...

Heeei, tuo on just kuin minun viime vuotinen pääsiäiskakku! :) Koristeita myöten. Samat munat tulevat olemaan tämän vuoden kakussakin!

Eve kirjoitti...

Heini: <3
E: Näitä suloisia suklaamunia näkyykin monien blogien kakuissa näin keväisin :) Niin kauniita, että itsekin olen koristellut niillä kaikki leivonnaiset viime viikkoina :D

Lisabell kirjoitti...

Siis wouh, mitä herkkuja sulla täällä on. Pitää vissiin nyt viimeistään lähteä ostamaan se irtopohjavuoka ja alkaa tekemään kaikki herkkuja.