maanantai 9. toukokuuta 2011

happy mama

Äitienpäivä oli ihana ja aurinkoinen! Mies ja lapset kattoivat koko perheelle herkkuaamiaisen minun vielä "nukkuessa", tämä on ollut meillä aina tapana äitien- ja isäinpäivänä. (Toki isäinpäivänä keittiössä häärin minä, enkä mies.)
Sain ihania kortteja ja lahjaksi (valitsemani) hajuveden. Päivä vietettiin Helsingin keskustassa toiveestani, rakastan niin kaikkea siellä, varsinkin siellä rannan suunnassa. Voisin vain hengittää sitä urbaania fiilistä ikuisesti. Haave sinne muutostakin taas sai vahvistusta. Onneksi mieheni edes pieneltä osin jakaa haaveeni.
Helsingissä vietettiin päivää Telakkapuiston leikkialueella, joka onkin muuten aivan ihana leikkipuisto, paljon tekemistä = lapset rakastaa! Oli tarkoitus mennä Kaivarin uuteen puistoon, mutta siellä näytti juoksevan monta sataa lasta ja jokaiseen vemputtimeen oli pitkä jono niin ikään kuin huvipuistossa, joten tuo toinen puisto oli oikein oivallinen valinta. Syötiinkin vielä keskustassa lounas, jottei äipän tarttenut liata sormiaan keittiössä omana spesiaalipäivänään! Aika rentouttava ja iloinen päivä siis! Ja lämmin!!


Nämä lapset tekivät minusta äidin <3
Ja kakkuna oli banoffeetyylinen kakku: kondensoidusta maidosta keitetty toffee ja päällä kirpeä karviaishillo viime kesän sadostamme. Pohjassa ja reunoissa suklaakaurakekseistä ja voista tehty muruseos ja ihan päällimmäisenä vispikermavaahto koristeluineen. Tykättiinkö? Koko kakku meni omalla perheellämme eilen, eli vastaus on KYLLÄ! Samaisen kakun olen esitellyt jo viime kesänä tässä

Ei kommentteja: