keskiviikko 11. toukokuuta 2011

verho-ongelma

Mulla on verho-ongelma, olohuoneessa. Olin aikoinaan haaveillut sinne piiiiitkään Vallilan Bulevardia, mutta sitten kun vihdoin oli verhonhankkimisen aika, kaikki hyvät värit oli lopetettu tuotannosta ja jäljellä vain niitä sävyjä, jotka eivät ollenkaan meille passanneet. Päädyin lopulta tähän Anno Collectionin Central Parkiin joka kylläkin oli ihan kiva, mutta ihan tajuttoman tumma meidän jo muutenkin musta-valtaiseen kotiin. No aikansa se tuossa ikkunassa oli ja kevättä kohti otin sen pois ja kun parempaakaan ei ollut, ripustin ikkunaan 4 turkoosia pellavaista paneliverhoa, jotka mulla oli ollut jo edellisen kodin olkkarissa. Passaavat edelleen väreiltään kyllä meille, mutta lapset ruttasivat ne pellavaiset ihan kamaliksi luiruiksi ja otin nekin lopulta pois. Ongelma. En ole oikein törmännyt missään kivaan vaaleaan verhoon, tosin en ole kyllä paljon ehtinyt kaupoilla juostakaan viime aikoina. Löysin sitten kaapista (taas) jotain vanhoja valkoisia paneliverhoja, Indiskasta aikoinaan ostanut ne ja ovat olleet edellisessä kodissa esillä yhtä aikaa niiden turkoosien pellavaisten kans. Sinänsä kyllä tosi kauniit verhot, päästää kauniisti valon läpi jne. Mutta ei tuohon oikein paneleita nyt saa sievästi vaikka kuinka yrittäis, kun ei ole kahta kiskoa, että sais vähän limittäin niitä. No, siinä ne nyt kuitenkin roikkuvat, ovat sentään valkoiset ja tavallaan tuovat lisää valoakin kotiin. Tällaiset siis:En tiedä mikä tämän avautumisen pointti oli, mutta tulipa avauduttua kuitenkin. Tarttis siis saada joku oikein hyvä ratkaisu. Tarttis olla aikaa lähteä yksin verhokauppohin, ehkä Marimekolla olis joku valoisa kuosi joka sopis meille. Onko ehdotuksia?

6 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Marimekolta vaalea Lumimarja satiinina on tosi kaunis, samoin Heinä vaaleana batistina :)

Heljä kirjoitti...

Voih, verhot on munkin ongelma. Laitoin just olkkariin verhon ja kyllä se kohta saa lähteä. En tykkää.
Tsemppiä metsästykseen!

Unknown kirjoitti...

Oih, minä tietäisin meille heti kaksikin kangasta mistä voisin tehdä verhot (mutta en tähän asuntoon viitsi tehdä); Marimekon Kaivo ja Artekin Siena, molemmat valkoisena.
No oletettavasti ainakin jompaa kumpaa saa noista vielä parinkin vuoden päästä, josko silloin olisi tarvetta uusille verhoille.

Anonyymi kirjoitti...

Itse löysin alesta Vallilan Muskotti-kangasta (musta-kelta-valko). Tosi kivaa!

Hennis

Unknown kirjoitti...

Meille seuraavat verhot (seuraavaan kotiin, tähän ei kannata hankkia) tulee ehdottomasti Marimekon Kaivosta tai Artekin Sienasta, molemmista vaihtoehdoista valkoinen.

Eve kirjoitti...

KIITOS ehdotuksista!! Tarkistin googlesta teidän ehdotuksista ne, joita en ulkomuistista tiennyt. Haluaisin jonkun, josta ei ihan heti tulis mieleen, että "ainii tuo on se Marimekon". Tosin se voi ehdottomasti OLLA Marimekon, mutta esim. lumimarja menee samaan kastiin Unikon kans, mielestäni, eli liian ilmeinen :D
Tuo Artekin Sienna on kyllä kaunis myös! Olen pidempään jo katsellut Vallilan Pääskylää sillä silmällä ja nähtyäni Houttenin lintuverhot, vakuutuin, että se Pääskylä vois olla aika kiva meille!!