lauantai 14. toukokuuta 2011

Jätskitestailua


Tässä kuluneella viikolla ostin paria uutta jäätelöä testaukseen. Rakastan muuten ostaa kaikenlaisia uusia tuotteita, oikein etsimällä etsin niitä ruokakaupasta! Juu ja kukaan EI maksa minulle siitä, että mainostan täällä. Tästäkin aiheesta on viime aikoina keskusteltu blogeissa, että olisitko valmis mainostamaan ja testaamaan blogissasi, jos saisit siitä palkkaa!

Ostin Ainon uutta jädeä, jossa suklaajäätelöön on piilotettu lakukastiketta ja toffeepaloja. Pettymys! Odotin täyteläistä, tummaa suklaajäätelöä, mutta sainkin laihaa vaaleaa kaakaolle maistuvaa ja mautonta. Lakukastikettakin piti oikein etsimällä etsiä, niin vähän sitä oli. Sentään toffeepalat olivat positiivinen yllätys: sopivan suolaisia ja narskuvia, vähän kuin jotain mantelikrokanttia paremminkin.

Toiseksi ostin Ben&Jerryn Nordic Water Peace-jätskin. En ole varma kuinka uutta tämä on, mutta ainakaan itse en ollut aiemmin törmännyt. Täyteläisessä kermajäätelössä suklaatoffeekastiketta, suklaakeksin paloja ja tummaa suklaata. Pakko myöntää, että tämä jenkkejen versio oli paljon kotimaista parempi :/ . Ei liian makea, vaikka saattaa siltä kuulostaakin. Sopivasti erilaisia suutuntumia ja jäätelö ei ollut mitään laihaa ja mautonta kaakaoversiota. Tätä ostan toisenkin kerran! Hassua muuten, että noissa puolen litran paketeissa sanotaan, että "6 annosta" :O
Siis kuka tuollaisen voi kuuteen pekkaan jakaa??

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onhan esim. eskimot 0,6dl vaan, ei uskois! :) Joten siinä suhteessa 0,5l / 6 on ihan normi määrä.

MUTTA meillä kyllä menee miehen kanssa ihan kaksin tuollainen purkki ;)

Pia kirjoitti...

Emppu!

Mulla kans ihan sama harrastus! Etsin aina kaupasta uutta testattavaa, joskus ihan turhiakin juttuja. Tänään maisteltiin Dr Oetkerin vadelmakastiketta. Hö, se oli kuin vetistä vadelmahilloa ilman marjaisuutta.
Hähää! Vesa tuo aina meille testaukseen kaikkia uutuustuotteita, mitä valmistajat sille lähettää. Jo pari kuukautta sitten testattiin Valion kesän uutuudet, melko iso laatikollinen. Muutama viikko sitten oli Arla-Ingmannin uutuudet, iso muovipussillinen. :P

Heljä kirjoitti...

Mä kans luulisin, että B&J veis mullakin voiton. Kyllä me vaan H:n kanssa purkki kahdestaan saadaan illalla syötyä! Onhan ne aika herkkuja!

Kuukkelilla on siellä hyvät edut myös!

Eve kirjoitti...

anonyymi: totta! Kas kun mä en eskimoita koskaan syökään :D

Kuukkeliska: jotenkin ei ollut yllätys, että kuulut samaan clubiin!! Ja teillä on kyllä huima etu, nuo uutuustuotteiden testaukset!!

Houtten: meillä syödään allergioiden takia vähän eri jädejä miehen kans, joten mä syön nuo purkit yksin. Tosin kyllä mä saan niistä just ja just kolmeen kertaan riittämään, mutta en nyt sentään kuuteen :D