tiistai 17. joulukuuta 2013

Korttitalkoot


Piti vielä tässä yhtenä iltana askarrella pino kortteja erinäisiin opettajien ja muiden vastaavien lahjoihin. Washiteippirullien jämät pääsivät sopivaan käyttöön!

Ja hiphurraa! Saatiin eilen muuttolupa ja tänään oltiin ilta kiinnittelemässä valaisimia kattoon ja purkamassa ensimmäisiä laatikoita! Tarkoitus olisi vielä loppuviikosta päästä uuteen kotiin ihan yöpymäänkin asti. Kyllä se tuntuu niin meidän perheelle sopivalta kodilta! Tämä viikko menee siis muuttopuuhissa, joten toivottelen teille lukijoille varalta ainakin oikein rauhallisia ja kiireettömiä joulunaluspäiviä (voiko sellaisia olla?). Palaan, kun taas maltan nostaa pääni muuttolaatikoista :D .

7 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Ihanaa, muutto uuteen kotiin joululahjaksi. Kaikkea hyvää uuden kodin seinien sisälle koko perheelle!

Meidän tossa aika likellä on talo loppusuoralla ja on näyttänyt siltä että ei varmaan kauaa enää mene valmistumiseen, sen mitä isoista ikkunoista on sisään pilkahdellut... tänään ohi mennessä näin että tosi moneen ikkunaan oli laitettu kyntteliköt, kylläpä tuli siitä hyvä mieli, heilläkin upea joululahja.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan tosi hienoja ja tyylikkäitä kortteja! Ja onnea muuttoon, ihana juttu!! Hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa teille päin <3

stiinapauliina kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja hyvää joulua! Odottelen innolla kuvia kodistanne. Ps. Blogin teksti on tosi vaikea lukea tuota taustaa vasten, ei meinaa saada selvää :)

Eve kirjoitti...

Kiitos onneista! <3
Hei näkyykö teksti vaikeasti koneella vai puhelimella? Mulla näkyy ihan vain valkoisella taustalla musta teksti, oon ihmetellyt kun aiemminkin tuosta on mainittu!! Minkähänlaisena tuo näkyy teillä muilla?? :O

Tiina kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja rauhallista joulua!

Ps. miulla näkyy ainakin valkoisella pohjalla musta teksti. Ja seuran linkit turkoosilla.

stiinapauliina kirjoitti...

Tein testin. Blogi näyttää hyvältä normaali läppärillä. Tabletilla lukiessa se valkoinen tausta/kehys puuttuu ja teksti on tummana sitä taustakuvaa vasten. Sen vuoksi siitä ei saa oikeen selvää. Eli se on vaan tableteilla lukiessa (tai ainakin samsungin koneella).selvisipä tuokin :)

Eve kirjoitti...

Hei kiitos paljon, stiinapauliina!! :) jos muillakin on kokemuksia näistä, niin kertoilkaapa!