tiistai 13. toukokuuta 2014

Porkkanakakkua suklaarusinoilla!




Uusi koristeluvinkki porkkanakakulle! Sen lisäksi että näyttävät hyvältä, rusinat ja suklaa passasivat ihan täydellisen hyvin porkkanakakun makuun. En taida enää tehdä porkkanakakkua ilman suklaarusinoita! :)



Loppuviikoksi luvattuja helteitä odotellessa....

10 kommenttia:

helkku kirjoitti...

No nam!
Millaisella ohjeella teet porkkanakakun?

Eve kirjoitti...

Klikkaa tuota ekaa "porkkanakakku"-sanaa, siellä takana on resepti jolla nykyisin aina teen. Laitan kuorrutetta myös väliin, ihan superhyvää on!

Anonyymi kirjoitti...

Paistetaanko kakku uunin ala- vai keskitasolla??

Eve kirjoitti...

Mä olen paistanut vähän keskitasoa alempana. :)

EiNi kirjoitti...

Tuli oikein sellanen olo että ois pakko saada heti maistaa tuollaista kakkua! Varmasti hyvää! :)

Eve kirjoitti...

Eini, niinpä! Ja sun blogin suklaamuffinin koristeluista sain idean tämän kakun koristeluun, ihan tuuria oli se, että rusinat passaskin makuun niin hyvin:) !

EiNi kirjoitti...

Kiva! :) Täytyy kyllä ehdottomasti minunkin joskus kokeilla tuota.

Unknown kirjoitti...

aivan ihana kakku
toi oli niin hyvää

Unknown kirjoitti...

aivan ihana kakku
toi oli niin hyvää

Unknown kirjoitti...

aivan ihana kakku
toi oli tosi hyvää