Uusi koristeluvinkki
porkkanakakulle! Sen lisäksi että näyttävät hyvältä, rusinat ja suklaa passasivat ihan täydellisen hyvin porkkanakakun makuun. En taida enää tehdä porkkanakakkua ilman suklaarusinoita! :)
Loppuviikoksi luvattuja helteitä odotellessa....
10 kommenttia:
No nam!
Millaisella ohjeella teet porkkanakakun?
Klikkaa tuota ekaa "porkkanakakku"-sanaa, siellä takana on resepti jolla nykyisin aina teen. Laitan kuorrutetta myös väliin, ihan superhyvää on!
Paistetaanko kakku uunin ala- vai keskitasolla??
Mä olen paistanut vähän keskitasoa alempana. :)
Tuli oikein sellanen olo että ois pakko saada heti maistaa tuollaista kakkua! Varmasti hyvää! :)
Eini, niinpä! Ja sun blogin suklaamuffinin koristeluista sain idean tämän kakun koristeluun, ihan tuuria oli se, että rusinat passaskin makuun niin hyvin:) !
Kiva! :) Täytyy kyllä ehdottomasti minunkin joskus kokeilla tuota.
aivan ihana kakku
toi oli niin hyvää
aivan ihana kakku
toi oli niin hyvää
aivan ihana kakku
toi oli tosi hyvää
Lähetä kommentti