maanantai 16. elokuuta 2010

together forever

En tykkää keskeneräisyydestä, mutta en malta olla vilauttamatta teille välillä remontin vaiheita. Lauantaina saatiin uusiin makkareihin jo pohjamaalitkin sisäseiniin ja lisäksi saunarakennus ja talo sai vihdoin yhdistävän terassin!! :) Tämä on tarkoitus vielä lasittaa (ainakin lasikatto) ja terassin taakse ollaan suuniteltu ulkoporeallasta (jää kyllä ens kevääseen). Mutta siis tähän tulee pääsisäänkäynti, vasemmalla on saunarakennus ja oikealla koti. Terassi kaipaa vielä askelmia alas maahan ja muita pieniä viimeistelyjä. Mutta joka tapauksessa päärakennus ja sauna ovat nyt yhdistetyt! Toisella puolella on sitten toinen, isompi terassi. Tälle saunan ja päärakennuksen väliselle terassille tulee ulkosohvaryhmä saunan jälkeiseen lööbailuun. Takapihan terassilla on sitten ruokaryhmä ja auringonottovermeet.

6 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Aivan ihana idea yhdistää noin "pihasauna" :)
Meillähän on kanssa pihasauna, mutta sen verran kaukana että tuommoinen yhdistys ei ole mahdollista. Tulikos teille siihen takaseinäkin? :)

Eve kirjoitti...

Takaseina oli tarkoitus tulla lasia, mutta jos laitetaan se allas tuohon, voi olla että tehdää pelkästään lasi katto koko homman päälle ja takaseinä jää laittamatta. Vähän on vielä auki, nuo viimeistelyt tehdään ens kesänä.

houtten kirjoitti...

Voi ihana, että vähän vilautit valmistunutta! Näyttää hyvälle! Huippua, kun alkaa jo näkymään kunnolla työnjälki! Kohtahan te jo pääsette muuttamaan..

Eloise kirjoitti...

Näyttääpä tosi hyvältä... Ja poreallas, ah, mitä luksusta!

Lodeka kirjoitti...

Näyttääpä erilaiselta!! Aivan tosi paljon muuttunut tässä parin viimeisen viikon aikana :)

Eve kirjoitti...

Houtten: Kyllä! Tarkoitus olis syyskuun aikana saada päärakennus muuttovalmiiksi ja saunarakennus jatketaan sitten sen jälkeen syksyn aikana valmiiksi.

Eloise: Olishan se! Meillä mies on sellainen vedestä nautiskelija, että jonneki se allas on saatava. Sisätiloihin ei mahdu, joten otettiin selvää ulkoporealtaasta ja eipä se niin mahdoton idea kaikkinensa ollutkaan!

Lode: Joka päivä edistyy! :)