keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

sisustuskuvia

...vanhempieni kodista! Pääsiäisen ratoksi räpsin kuvia sieltä ja täältä vanhempieni kauniissa kodissa. Äitini on hurjan hyvä sisustaja ja luo kauneutta sinne missä milloinkin onkaan! En voi kutsua tätä varsinaisesti lapsuudenkodikseni, koska tämä koti on rakennettu minun pesästä lentämisen jälkeen. Mutta tässä siis mielestäni hyvin yhdistettyä romantiikkaa ja modernia, moni kun kokee vaikeaksi yhdistellä monenlaista tyyliä sopivaksi kokonaisuudeksi. Itse olen tehnyt valintani sisustaa aika askeettisesti, niin ei tarvitse kamppailla senkään ongelman kanssa :D

Kuvattavaa isossa talossa olisi ollut paljon enemmänkin, mutta todettakoon, että talo oli niin täynnä ihmisiä ja matkatavaraa näin pääsiäisenä, että oli vaikea kuvata niin, ettei kuvissa olisi vilkkunut vähintään puolikkaita ihmisiä. Siksi vain makupaloja sieltä ja täältä. Äitini luvalla :) .
Niin ja klikatkaa toki kuvia isommaksi, jotta saatte jotain selvääkin!
6 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

On kyllä kivannäköistä.
uutta ja vanhaa elämää mukana.
silmiin osui tuo kivet-tapetti, kun sitä mietiskelen tulevaan kotiimme. punavalkoisena tai mustavalkoisena, oranssikeltainenkin kiinnostaa...
mutta, mietin silti että onko liian voimakas, helpompihan on vaihtaa se kangas.verho tms.

Eve kirjoitti...

Päivi, tuo kivet on vanhempieni makkarissa yhdellä seinällä ja on kyllä tosi kiva, kun muut seinät ovat valkoisia. Voisin laittaa sitä omaankin makkariini, mikäli saisin mieheni ylipuhuttua ;)

olli kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
SuMi kirjoitti...

Äskeinen kommentin poistin, koska armas mieheni oli rekkautunut :)

Mutta tosi kivasti yhdistelty vuosilukuja, minusta on ihanaa vanhempien ihmisten kodeissa käydä ihastelemassa vuosilukujen kirjoa.

Kodikkaan näköistä <3

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kuvia. Sain vahvistusta yhdelle idealleni.. :) Silmät auki ku tuutte seuraavan kerran kylään.katotaan huomaatko..! ;)

jenny

Eve kirjoitti...

SuMi: kiitos kivasta kommentista!
Jenny: hmmmm, kiinnostus heräsi! Täytyypä olla silmätarkkana seuraavalla kyläilyllä ;)