torstai 27. syyskuuta 2012

Kodaria, osa 2


Hetki sitten kyselin teiltä vinkkejä kodinhoitohuoneen ruman sähkökaapin peittämiseen. Sainkin lukijaltani Airalta kivan vinkin liitutaulutarrasta, kiitos vielä siitä!! Nyt sähkökaappi on liitutaulumme ja kodari astetta kivemman näköinen. Vielä jos saisin sen maton tuonne tehtyä (?).

Mies juuri soitteli, että oli tuomassa K-Raudasta meille jotain ruukkua terassille ulkokukkia varten. Mä en tottavie ole mikään puutarhuri, joten nyt taas lukijat kiltit kaikki vinkit tänne! Mitä kasvia noihin kannattaa näin talveksi laittaa? Jotain havujuttua vai?

Tässä vielä linkki kuvaan, jossa sähkökaappi oli vielä kellertävän valkoinen. Yyh....

8 kommenttia:

Kuukkelien asuinpaikalla tapahtuu... kirjoitti...

Oi, onpa upea kokonaisuudessaan tuo kodari. Meillä niin kamala kodinhoitohuone, että tarttis tehdä kyllä ja palijo! Se vaan tahtoo jäädä viimeseksi, vaikka siellä paljon vietänkin aikaa pyykki- ja silitystouhuissa. Nyt rupes tekemään mieli todellista muutosta sinne!

Anonyymi kirjoitti...

iske timanttituija ja muutama calluna ja hopealankaa tms. Kestää talven ja ilahdutta joka päivä! Hebe

Frisco kirjoitti...

Tuostahan tuli hyvä!

Jenni kirjoitti...

Hieno muutos :)
Callunoita minäkin ehdotan ja havuja metsästä joukkoon isoon ruukkuun.

Eve kirjoitti...

Voi Kuukkelinainen, kuva taitaa nyt kaunistaa! Mutta ehkäehkä, pientä panostusta tuo vielä vaatii. Se matto pehmentäis ja tois väriä!

Anonyymille ja Jennille suuri kiitos puutarha-avusta. Menen noiden listojen kanssa kukkaputiikkiin ensi tilassa!

Frisco <3

Anonyymi kirjoitti...

Osta joku aika korkea Tuija tai muu havu. Kastelet pakkasiin asti. Kestää hyvin talven yli. Jos ruukkuun mahtuu niin sitten kanervaa tai callunaa lisäksi. Calluna on kestävämpi. Jouluksi laitat sitten pienet kirkkaat jouluvalot. On iloa ja valoa, sanoo mamma.

kooka kirjoitti...

Hei empuska, kerro ihmeessä mistä moisen liitutaulutarran kähvelsit? Mulla ois meinaa tarvetta kans. Kiitos pus ja näkemiin.

Eve kirjoitti...

kooka, sitä saa hobbyhallista tilaamalla! :)