torstai 21. marraskuuta 2013

Kinkkusarvet
Teen yleensä sarvet aina sellaiseen leivinjauheella kohotettuun taikinaan. Tällä kertaa teki kuitenkin mieli leipoa oikein isoja ja pehmeitä, hiivataikinaisia sarvia hyvällä täytteellä. Täytevinkin sain Lili Äitiltä täältä. Kiitos siitä! Oli tosi maistuvia!
Tein hiivataikinan viiteen desilitraan maitoa ja rasvaksi käytin voita, muistaakseni noin 75g. Muuten ihan tavallisen hiivataikinan tapaan. Täytteenä siis suikaloitua palvikinkkua, juustoraastetta ja maustettua sulatejuustoa. Itse käytin sellaista kuin sinappinen kinkkusulatejuusto. Taikinasta tuli noin 30 sarvea. Oli kyllä niin hyviä, että viimeistään jouluksi on tehtävä lisää näitä.

6 kommenttia:

sinisuu kirjoitti...

Kiitos taas reseptistä :)

To do-lista alkaa olla jo aika pitkä mutta nämäkin on pakko lisätä sinne :D

Ihailtavan usein jaksat leipoa :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi, että täällä on aina toinen toistaan herkullisempia ohjeita.. Ja mää en ehi kokkeilla kaikkai ;) Kiitos kovasti, tykkään tästä blogista kovasti, joskin ei haittaa jos päivität tihiämmin ;)

Yks vakkarilukia

Eve kirjoitti...

Sinisuu, mä en oo vielä uskaltanut tekemään listaa! :D en tiedä ollenkaan, miten paljon ehdin joulua valmistelemaan, koska muutto on ennen joulua muttei vieläkään tiedetä milloin. :)
vakkarilukija: kiitos kivasta kommentista! :) ehdin kyllä leipomaan, mutta aina ei ehdi saamaan kaikkea koneelle asti ja jos saankin, niin vähän viiveellä. Mutta pysyhän linjoilla, yritän aina jotain herkullista tehdä ja teille vinkata.

Anonyymi kirjoitti...

Jos meinaatte vielä muuttaa ennen joulua niin kannataa viimeistään nyt varailla aikaa käyttöönottokatselmukseen. Rakennusvalvonta saattaa nimittäin lomailla ennen joulua. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania ohjeita, ihana blogi!!

Mutta TODELLA vaikea lukea, kun tekstiä ei näe kunnolla tuon pohjan värityksen takia. Ehdottaisin uutta pohjaa tai tekstille uutta väriä.

Eve kirjoitti...

Anonyymi, muuttotarkastus on onneksi ajoissa varattu, juurikin joululomia ajatellen :)

seuraava anonyymi: kiitos palautteesta ja kehuista:) . Kännykällä nyt tätä selailen, mutta kunhan pääsen koneelle, katson tuon väriasian!