maanantai 28. huhtikuuta 2014

9V !Vanhin lapseni täyttää tänään kokonaiset 9 vuotta!! Melkoisen ihania ja opettavaisia vuosia on siis ollut minullakin, äitinä, takana jo melkoinen määrä. Ja iso mieshän tuo onkin jo! Joka päivä sitä saa ihmetellä mihin tämä aika katoaa.
Eilen iltapäivällä juhlittiin isolla lapsiporukalla meillä. Meidän esikoisella on erityisen ihania ystäviä ja oli kyllä hirmuisen mukava päivä. Tarjolla oli jätskibuffet, jossa jokainen lapsi sai kasata oman jätskiannoksen erilaisista jäätelöistä, kastikkeista ja muista päälle laitettavista aineksista. Suolaiseksi oli tarjolla sipsejä, sekä coctailtikuissa olevia rypäleitä, lihapullia ja nakkeja.

Lapset pelasivat jalkapalloa ja heittivät tikkaa, muuta järjestettyä ohjelmaa ei ehditty tekemään mutta ainahan on parempi, kun lapset spontaanisti itse keksivät sen yhteisen tekemisen! :) Ylimääräistä äksöniä aiheutti pihaan eksynyt kyykäärme ja sen metsästys. Metsästyksestä vastasivat toki aikuiset miehet, mutta lapset olivat hyvänä kannustusjoukkona.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea sankarille!! Mutta kyy? Hui, millaisessa paikassa asutte, onko lähistöllä muita taloja vai metsää? Mun suuri kammo on, että meidän pihaan eksyy moinen lonkero tai että sitä ei huomata ajoissa. Huhhuh! Huolimatta luonnonsuojelusta, toivottavasti saitte sen hengiltä.

Eve kirjoitti...

Kiitos :) !
Me asutaan uudella asuinalueella, eli ympärillä on taloja kyllä mutta aika lähellä metsääkin. Olisiko sieltä sitten eksynyt tänne pihaan. Hrrr... Kyllähän se vähän puistatti kun kieli lipoen katseli keittiön ikkunasta sisään :D Enkä ollut itsekään aikuisiällä kyitä luonnossa nähnyt. Toivottavasti osaavat pysyä nyt poissa! Piti käydä ostamassa uusi kyypakkaus kuitenkin vanhentuneen tilalle, varalta.

Magnus P kirjoitti...

ai best

Magnus P kirjoitti...

mä oon aika chool vai mitä