tiistai 13. toukokuuta 2014

Porkkanakakkua suklaarusinoilla!




Uusi koristeluvinkki porkkanakakulle! Sen lisäksi että näyttävät hyvältä, rusinat ja suklaa passasivat ihan täydellisen hyvin porkkanakakun makuun. En taida enää tehdä porkkanakakkua ilman suklaarusinoita! :)



Loppuviikoksi luvattuja helteitä odotellessa....

10 kommenttia:

helkku kirjoitti...

No nam!
Millaisella ohjeella teet porkkanakakun?

Eve kirjoitti...

Klikkaa tuota ekaa "porkkanakakku"-sanaa, siellä takana on resepti jolla nykyisin aina teen. Laitan kuorrutetta myös väliin, ihan superhyvää on!

Anonyymi kirjoitti...

Paistetaanko kakku uunin ala- vai keskitasolla??

Eve kirjoitti...

Mä olen paistanut vähän keskitasoa alempana. :)

EiNi kirjoitti...

Tuli oikein sellanen olo että ois pakko saada heti maistaa tuollaista kakkua! Varmasti hyvää! :)

Eve kirjoitti...

Eini, niinpä! Ja sun blogin suklaamuffinin koristeluista sain idean tämän kakun koristeluun, ihan tuuria oli se, että rusinat passaskin makuun niin hyvin:) !

EiNi kirjoitti...

Kiva! :) Täytyy kyllä ehdottomasti minunkin joskus kokeilla tuota.

Magnus P kirjoitti...

aivan ihana kakku
toi oli niin hyvää

Magnus P kirjoitti...

aivan ihana kakku
toi oli niin hyvää

Magnus P kirjoitti...

aivan ihana kakku
toi oli tosi hyvää