perjantai 11. kesäkuuta 2010

Mahdollisia ja mahdottomia sisustussuunnitelmia!

Meillä rempataan. Ostettiin syksyllä 15 vuotta vanha omakotitalo maailman parhaalta tontilta. Talo oli pieni, joten siihen piirrätettiin suuren remontin lisäksi myös vähän lisäneliöitä. Loppukesästä valmistuu kokonaisuus, jossa on yhteensä 124m2, joihin sisältyy myös erillinen saunarakennus. Pihasauna oli meidän perheen yhteinen haave! Nyt käytössä on 60m2, joten tilaa ei todellakaan ole liikaa ja joka neliö on tehokkaassa käytössä. Pinnat uusitaan remontin yhteydessä sekä ulkoa että sisäpuolelta. Tänään saapuu uusi ulkoverhouslauta, entisestä keltaisesta pikkutalosta tulee valko-harmaa vähän isompi talo. Keittiö ja vessa säästyvät remontilta, koska edelliset asukkaat ehtivät ne jo remontoida ennen kauppoja. Tyyli ei tietysti ole aivan oma, mutta kelpuutetaan.

Remontin edistyminen laittaa haaveilemaan sisustuksestakin, tietysti! Rakastan mustaa ja valkoista, lisänä skandinaavisen vaaleaa puuta ja jokunen kirkas tehosteväri. Olkkarissa se tulee olemaan kai edelleenkin turkoosi, uusi saunarakennus vierashuoneineen tulee saamaan mustan ja valkean lisäksi kirkasta punaista ja lasten makkareihin ainakin vihreää, ehkä keltaistakin...
Uudet sohvat on tilattu ja ne tulevat olemaan tällaiset:

Maskuliiniset, pehmoiset ja tyylikkäätkin. Eikö nämä kuitenkin kaipaa jotain naisellista kaveriksi? Sain miehen ylipuhuttua (oli jopa helppoa) tähän valaisimeen:
Matto odottaa jo rullalla kodinhoitohuoneessa! Se on superjätti-iso, 2x3m, mihinhän me oikein se edes mahdutetaan! Paksuuttakin on 5cm nukan kanssa.... Ja värinä musta-harmaa.
Lattia tulee olemaan valko-saarnia, eli tosi vaalea, melkein valkoinen.

Tässä oli pieni raapaisu siihen, mikä on mahdollista ja mitä tulee olemaan... sitten niihin mahdottomiin:
Ihana ihana Artek! Kun olis joskus elämässäni mahdollisuus, ostaisin jompaa kumpaa näistä sen kaksi kappaletta! Unelmia onneksi saa olla!! :)

9 kommenttia:

s u v i :) kirjoitti...

Ihanaa kun aloitit blogin! Käyn varmasti kurkkimassa kuulumisia :)

Annika kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Annika kirjoitti...

Ihana! Naisellinen tuo lamppu! Jotain tyttömäistä romskua sun kotiin! Kiva kun aloitit tän, saan seurata täältä valtameren takaakin teidän kodin kaunistumista!

Eve kirjoitti...

Kiitos tytöt, kun kävitte ja kommentoitte! :) Saa nähdä miten mä pääsen tässä vauhtiin ja opin tätä jutskaa.... Tulkaa toki uudestaankin!

elllu kirjoitti...

Ihania suunnitelmia! <3

Eve kirjoitti...

elllu, kiitos kun muistutit tuon valaisimen olemassaolosta :) Olin jo unohtanut koko lampun! Niin hieno!

elllu kirjoitti...

Se on kyllä hieno ja sopivan hintainenkin. Omaani vielä hetken odottelen. Jospa jo maanantaina olisi perillä. :)

Eloise kirjoitti...

Tyylikästä, ei muuta voi sanoa :)!

Rilla, kirjoitti...

On ne nättejä, nuo tuolitkin. (Ja sinä.)