keskiviikko 5. tammikuuta 2011

kauneutta

Muutama vuosi sitten bongasin erään Helsinkiläisen pikkuliikkeen ikkunassa taulun, jossa oli teksti "mikään ei ole liian kallista, jos se tekee sinut onnelliseksi joka kerta kun näet sen" (tai jotain sinne päin, se oli muistaakseni englanniksi) ja tätä olen sitten yrittänyt muistella omaksi ilokseni ja mieheni harmiksi (mies on sellainen taloustohtori, se yrittää tämänkin lauseen pilata toteamalla, että silti pitää ottaa huomioon oma taloustilanne ;) ) . Sitä siis muistelen mm. silloin, kun ostan leikkokukkia maljakkoon tai säästän rahaa johonkin, jota olen jo vuosia toivonut. Melkein missään hankinnassa tähän asti se ei ole toteutunut paremmin kuin tässä valaisimessa, oikeasti tulen onnelliseksi ja iloiseksi ainakin 10 kertaa päivässä, kun katson tätä valaisinta. Voin vain makoilla tuossa olkkarin matolla ja katsella sitä eri kulmista.

7 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Todella paikkansa pitävä lausahdus. :)
Itselläni ainakin käy hyvin moneenkin ostokseen, mm. TuplaKupla, Lokki, UtenSilo ja Hang-It-all. Noita tulee lähes päivittäin ihailtua, niin kauniita kaikki muotokieleltään.

Eloise kirjoitti...

Tuota valaisinta olen minäkin lehtien sivulla ihaillut... ja mielelläni katselisin ihan omassa kodissanikin :).

elllu kirjoitti...

Hyvä sitaatti tosiaan. :) (Vaikka hyvä jos taloustilannekkin otetaan huomioon hankinnoissa.. :D )

Ja minäkin ihailen samaista lamppua usein ja olen aina vain tyytyväinen hankintaani. Se vaan on niin nätti! <3

nazzy kirjoitti...

Mulla on magneetti, jossa lukee "everyone who tells you money can't buy happiness doesn't know where to shop" :D

Kivan erilainen valaisin!

helkku kirjoitti...

Toi lamppu on tosi kaunis! Onko toi teillä pöydän päällä vai olohuoneen puolella?
Tiedän pari vastaavaa "pitsilamppua" jotka on myös tosi kauniita. Noi sopii tosi erilaisiin sisustuksiin!
helkku

Eve kirjoitti...

Helkku, tuo on ruokapöydän päällä! Josta tulikin mieleen, että ettekö te oo oikeasti käyneet tässä rempan jälkeen :O ??? Voi ei! Asia pitää korjata pikapuolin.

Ja muille: kiitos kivoista kommenteista! :) Mun mielestä tuo lamppu on oiva naisellinen vastine miehekkäille mustille nahkasohville!

Esmeralda kirjoitti...

On upea! Varmasti hintansa arvoinen. Minun mielestä tuossa on parasta, ettei ole sidottu mihinkään sisustustyyliin, käy niin monenlaiseen kotiin. :)