Sain kälyltäni herkullisen ohjeen
tahnalle, jota voi tarjota mm. ruissipsien tai palttoonnappejen kanssa (itse laittaisin vaikka uuniperunoillekin!). Kiitos J ohjeesta! Pääsi heti käyttöön juhlaviikonloppunamme osana iltapalaa. Tarjosimme tätä kinkkutahnaa ruissipsien kanssa ja kaikki hullaantuivat siihen niin, että se loppui jopa vähän kesken. Tässä hiukan sovaltamani ohje:
200g valkosipulituorejuustoa
250g laadukasta palvikinkkua pieninä viipaleina
1 punainen paprika
2rkl sinappia
vaja 1 tl mustapippuria
Ja kaikki aineet vain sekaisin ja tarjolle!
4 kommenttia:
Kuulostaa herkulliselta, nam. Pitää joskus kokeilla :D
Hyvältä kuulostaa, paitsi että tuon valkosipulijuuston korvaisin jollain toisella. :)
Johanna: kannattaa ehdottomasti kokeilla!
Anonyymi: tuorejuustoksi voi toki vaihtaa suosikkituorejuustonsa :) Jos valkosipulista ei tykkää. Tosin tuo juusto ei mielestäni ole ollenkaan vahvaa ja itseasiassa parikin meidän viikonlopun vieraista "vihaa valkosipulia" ja molemmat ahmivat tätä tahnaa tietämättä että tuorejuusto oli valkosipulituorejuustoa ;)
Kuulostaa sika maukkaalta, pitääpäs kokeilla.
Lähetä kommentti