tiistai 29. maaliskuuta 2011

Iltapalavinkki


Sain kälyltäni herkullisen ohjeen tahnalle, jota voi tarjota mm. ruissipsien tai palttoonnappejen kanssa (itse laittaisin vaikka uuniperunoillekin!). Kiitos J ohjeesta! Pääsi heti käyttöön juhlaviikonloppunamme osana iltapalaa. Tarjosimme tätä kinkkutahnaa ruissipsien kanssa ja kaikki hullaantuivat siihen niin, että se loppui jopa vähän kesken. Tässä hiukan sovaltamani ohje:

200g valkosipulituorejuustoa
250g laadukasta palvikinkkua pieninä viipaleina
1 punainen paprika
2rkl sinappia
vaja 1 tl mustapippuria

Ja kaikki aineet vain sekaisin ja tarjolle!

4 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Kuulostaa herkulliselta, nam. Pitää joskus kokeilla :D

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa, paitsi että tuon valkosipulijuuston korvaisin jollain toisella. :)

Eve kirjoitti...

Johanna: kannattaa ehdottomasti kokeilla!
Anonyymi: tuorejuustoksi voi toki vaihtaa suosikkituorejuustonsa :) Jos valkosipulista ei tykkää. Tosin tuo juusto ei mielestäni ole ollenkaan vahvaa ja itseasiassa parikin meidän viikonlopun vieraista "vihaa valkosipulia" ja molemmat ahmivat tätä tahnaa tietämättä että tuorejuusto oli valkosipulituorejuustoa ;)

Lisabell kirjoitti...

Kuulostaa sika maukkaalta, pitääpäs kokeilla.