tiistai 16. elokuuta 2011

Syksy tuo muutoksen tuulia


Tämä syksy on tuonut mukanaan aivan uudenlaisia tuulia meidän perheessä! Yhtäkkiä elämämme rytmiä määräilee aivan ulkopuoliset tahot, kun esikoinen pitkän kotihoidon päätteeksi aloitti eskarin tänään ja minä pitkän kotiäitiyden jälkeen menin ilta- ja viikonlopputöihin kodin ulkopuolelle! Voin kertoa, että rytmi on tottatosiaan muuttunut leppoisasta "tehdään just sitä mitä aamulla tekee mieli tehdä"-rytmistä varsinaiseen kalenterin seuraamiseen ja säntäilyyn! Keskimmäinen aloitti myös uuden kerhon tänä syksynä, siirryimme päiväkodin järjestämästä kerhosta seurakunnan kerhoon. Tänä aamuna kuskattiin siis kahta jännittynyttä reppuselkää omiin uusiin paikkoihinsa. Iltapäivä on juteltu aamupäivän tapahtumista, miten paljon kerrottavaa voi muutamasta tunnista kertyäkään.
Minä ja nuorimmainen nautittiin kahdenkeskisestä kolmituntisesta kauppakeskusvilinässä. Taas oli pitkä lista ostoja, sukkaa, sukkahousua, kosmetiikkaa....tiedättehän, niitä mitä ei koskaan muista ostaa ja aina puuttuu.

No mutta eiköhän tähän uuteen rytmiin pian totu, nythän tätä koululaisten rytmittämää elämää on edessä sitten varmaan kymmenen tai kymmeniä vuosia, joten vaihtoehtoja tottumiselle ei lienee olekaan ;)

Tässä meidän reipas eskari tänä aamuna, sekä vähän ujompi kerholainen ja pikkuruinen pikkuveljensäkin.3 kommenttia:

helkku kirjoitti...

Suloiset eskari ja kerholainen siellä! Minäkin just vilkuttelin esikoiselleni, joka hymyssä suin lähti toiseen koulupäivään. Aivan rakkaita!

Kadehdin noita sun rauhallisia päiviä, jolloin vain yksi huolehdittavana. Yhden kanssa voi tehdä vaikka mitä!!

Eve kirjoitti...

Sen verran jännitti eskaria, ettei meinannut kameralle hymyä irrota ;)

Ja Helkku, teidän esikoinen oli ihan vasta vauva, porukan ainokainen lapsi!!

Ja nuo pari päivää aion käyttää asioiden hoitoon, kirppiksiin ja muihin, mitkä on vaikeampaa tehdä isolla porukalla! Nautin kyllä!

helkku kirjoitti...

No sanopa muuta! Vaikka pieni se on edelleenkin. Haluaa kuitenkin jäädä yksinään kotiin kauppareissujen tms. ajaksi, pientä itsenäistymistä havaittavissa. Eilen illalla pyöräili vielä luokkakaverinsa kanssa koulun pihalle leikkimään, kun välitunnit oli kuulema liian lyhyitä! :D

Aurinkoista loppuviikkoa sinne <3