torstai 20. syyskuuta 2012
Tomaatti-rucolapiirakka
Naisten illanviettoon tekaisin tällaisen piirakan. Hyvää oli, olisin ottanut toisenkin palan, ellei olis loppunut kesken ;)
Mä oon aikamoinen tuorejuustofriikki, rakastan kun tulee näitä uutuuksia!
(ohje on pellilliseen piirakkaa, puolittamalla ainekset, saat pyöreän piirakkavuoallisen)
2x sunnuntain pakaste-piirakkapohjataikina
400g kirsikkatomaatteja
200g fetajuustoa
2dl juustoraastetta
1rs Arlan rucola&pesto-tuorejuustoa
2dl maitoa (kermakin käy)
3 munaa
1tl suolaa
rouhittua mustapippuria
rucolaa
Painele sulaneet piirakkataikinat leivinpaperilla vuoratulle pellille. Asettele päälle puolitetut kirsikkatomaatit, fetakuutiot ja juustoraaste. Sekoita kulhossa tuorejuusto, maito, munat ja mausteet. Kaada piirakan päälle. Paista 200 asteessa kunnes on herkullisen väristä, ehkä noin 35-40min. Koristele tuoreella rucolalla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Kiitos tästäKIN ohjeesta, varmasti kokeilen! Näyttää erittäin herkulliselta :)
Kiitos näistä ihanista ohjeista ;)
T. Minna
Lähetä kommentti