keskiviikko 31. elokuuta 2011

Fetatomaattipasta



Eilen kun isoin oli eskarissa ja keskimmäinen kerhossa, oli hyvä rauhallinen hetki kutsua lounasvieras! Stiinan blogista sain vinkin feta-kirsikkatomaattipastasta, jonka tuunasin meille sopivaksi ja oli se kyllä niin hyvää ja koko aamupäivän hetki rauhallinen ja mukava!! Tarjosin pastan patongin ja italialaiset yrtit-tuorejuuston kanssa.
Ohje tulee tässä:

2 annosta

1,5rkl öljyä (fetapurkista)
1 punasipuli
1 valkosipulinkynsi
250g kotimaisia kirsikkatomaatteja
2prk feta-aurinkokuivattutomaatti snack
ripaus suolaa ja mustapippuria

pennepastaa

Viipaloi punasipuli ja valkosipuli, kuullota niitä pannulla öljyssä kunnes pehmenevät hiukan. Lisää puolitetut kirsikkatomaatit ja pyörittele muutama minuutti.
Sekoita joukkoonn fetakuutiot (ja myös snack-pakkauksessa olevat aurinkokuivatut tomaatit ja mausteet, mutta valuta öljy pois) ja kääntele varovasti pannulla, kunnes juustot alkavat pehmentyä hiukan. Varo ylikypsentämästä! Mausta pippurilla ja pienellä ripauksella suolaa. Kaada keitetyn pastan päälle!

Nopea valmistaa! Kastikkeen tekemiseen meni max 10 minuuttia!

6 kommenttia:

Heljä kirjoitti...

Kiitos kivasta vinkistä. Tätä voiskin tehdä.

Stiina kirjoitti...

Ihanaa, että olet koittanut reseptiä ja vieläpä todennut hyväksi. Kuvastakin olet saanut ihanan houkuttelevan :)

Eve kirjoitti...

Houtten, todellakin!! Niin simppelit aineet ja niin hyvä!

Stiina, kiitos vielä vinkistä! Todella hyvä ruoka! :) Kelpas lounasvieraallekin! Lapsivieraille ruskistelin nakinpaloja tuon kastikkeen jämissä. Kelpas valkosipuliöljytyt nakit lapsille ;)

Riitta kirjoitti...

Miehellä onkin ollut fetan himo jonkin aikaa eli yllätänpä joku päivä hänet kun jaksan seitä varmaan hellan äärellä ton 10 minuuttia :)
Kiitos sopivasta vinkistä !

Pia kirjoitti...

Mä kuolaaaan! Ihanaa ja nautittavaa ruokaa!!

helkku kirjoitti...

NAmiii!!! Tuota täytyy ehdottomasti testata!!!