maanantai 29. elokuuta 2011

Välipalavinkki nro 12321231

Juustosarvet!
Ihanan nopeat leipaista iltateelle tai välipalaksi ja täytteillä tuunautuu juhlatarjoiluksikin! Ei kohotuksia eikä kikkailuita, kuuluu kategoriaan "superhelpot"! Useinmiten teen ilman täytteitä, toisinaan väliin menee tuorejuustoa, aurinkokuivattua tomaattia, pestoa, kinkkua, tuoretomaattia ja tuoreita yrttejä, fetaa jne. Mitä milloinkin kaapeista löytyy.
Viime viikolla tein nämä välipalaksi, puolet ilman täytteitä ja toiseen puoliskoon sisälle ruohosipulituorejuustoa ja aurinkokuivattua tomaattia, sekä päälle auringonkukansiemeniä.

3,5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1tl suolaa
2rkl öljyä
1prk kermaviiliä
2dl juustoraastetta

Sekoita kaikki aineet edelläolevassa järjestyksessä. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli molemmat osat ympyröiksi. Jaa ympyrät 8 osaan (yhteensä siis 16 sarvea), täytä halutessa ja kääri sarviksi. Paista 225 asteessa noin 10-15 min, kunnes saavat kauniin värin.




5 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Kiitti taasen vinkistä! Viikonloppuna ollaan menos mökkeilemään jos jalkani suo (vaivaisenluuleikkaus koettu)
Ja aattelin houkutella miestäni leipomaan ja tekemään muutenkin syömisset valmiiksi ennenkuin lähdetään ja noi ainakin onnistuis siltä ;D

Heljä kirjoitti...

Nää on hyviä!!!!!

Pia kirjoitti...

Lurps! Nyt tekee erityisen paljon mieli, sillä alotin tänään "ruokasäännöstelyn". Menny ihan höpöksi, moneen vuoteen ei ole tullut kiloja, mutta nyt 5 ylimääräistä tänä kesänä! Hö! Kyllä nyt nauttisin tuoreista sarvista! :P

Anonyymi kirjoitti...

tänään kaipailin juuri välipalavinkkejä. kiitos tästä!

-kärpis

elisa kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Olinkin jo unohtanut juustosarvien olemassaolon. Alamme heti lasten kanssa pyöräytellä näitä kasvissosekeiton seuraksi. Nam!!