perjantai 29. kesäkuuta 2012

Seinätarraa ja muuta syvällistä

Tuossa kun ensin selasin suosikkiblogejani, tuntui ihan tylsältä ja pinnalliselta tehdä postausta uudesta yöpöydästä ja seinätarrasta...mutmut...blogini luonne lienee tällainen, vähän sitä ja tätä, ei kovin syvää pohdintaa. Pohdiskelen sitten itsekseni ja ystävieni kanssa, uskokaa tai älkää!:)

Iloiseksi minut kuitenkin tänään tekee raikkaampi makuuhuoneemme! Yksi seinistä sai vaalean harmaan värin ja valkoisen seinätarran, joka näyttää melkein maalaukselta! Tarra on Jukka Rintalan ja tilattu Art4U:sta. Yöpöytä ja sänkykin ovat vaihtuneet vaaleampaan ja aiemmin kuvasinkin jo valkoisen maalin pintaansa saaneen pinnasängyn. Vaaleassa makkarissa tuntuu olevan helpompi hengittääkin ja mukava yöimetellä vauvaa valoisissa öissä, valoisassa huoneessa.Tässä postauksessa näkyy vanhaa, tummempaa makkarimme värimaailmaa.
7 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Ihanan raikas muutos! Jotain vastaavaa haaveilen itsekin olohuoneeseen. Olen muuten selaillu tätä sun blogia ennenkin :)

Eve kirjoitti...

no mut mukava kun jätit kommenttiakin :) aina kiva tietää, kuka lukee!!

Frisco kirjoitti...

Onpas nättiä! Tarra on tositosi ihana ja tuo seinän sävy ja yöpöytä, noh kaikki :D Tosi kiva kun pystyy pienillä muutoksilla raikastamaan huoneen ilmettä. :)

Kooka kirjoitti...

Tykkään kyllä tuosta yöpöydästä, hyvä valinta! :) ja parempi ilme tässä nykyisessä makkarissa, kuin entisessä!

Ercci kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ercci kirjoitti...

Otetaas uusiks, en tajunnu ittekkää mitä edellises viestissä hain =D Vähän väsy.. SIIS, olin sanomassa että, Mun mielestä blogi saakin olla kevyttä lukemista.
Jos kaipaan jotain syvällistä ja "raskasta" menen kirjastoon ;) Tää on just hyvä näin, ei sun blogi oikeesti ees oo pinnallinen.
Sulla on sentään on täällä ihan oikeaa elämää, ei mitään haihattelua =)

Nyt. Nyt se tuli oikein.

Eve kirjoitti...

thanks, ercci! :)