maanantai 9. heinäkuuta 2012

Mansikkainen kuohujuoma


Nostan vielä ristiäispostauksesta tämän kuohuvaisen boolin ohjeen teille! Testattiin nimittäin lasten kanssa ristäisiä edeltävällä viikolla useita netistä ja lehdistä poimittuja alkoholittomia booliohjeita ja päädyttiin tämän olevan ehdottomasti herkullisin. Ohjeen olen joskus leikannut talteen Pirkka-lehdestä ja muokkasin siitä sopivammaksi. Usea ristiäisvieras totesi tässä juomassa "kaiken olevan kohdallaan". Kokeilkaa ihmeessä, jos on juhlia tulossa!

250g pakastemansikoita
5dl appelsiinituoremehua
1l lime-lemon limpparia/spritea tms. sitruunalimpparia

-soseuta sauvasekottimella kohmeiset mansikat. Sekoita soseeseen appelsiinimehu.
-kaada sekaan limppari juuri ennen tarjoilua.

10 kommenttia:

Heljä kirjoitti...

Nams!!!

satmaari kirjoitti...

Kokeiltava, ehdottomasti!

Maikki kirjoitti...

varmasti maistuu! täälläkin aion kokeilla neidin 2v. synttäreille :)

Pia kirjoitti...

Vaikuttaa tosi raikkaalta! Taidanpa joskus tarjota vierahille. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mielessäni jo toivoin ohjetta, mutten saanut aikaiseksi pyytää :) Voiko mansikka ja mehu-seoksen tehdä ennen aiemmin, vai koko booli juuri ennen tarjoilua? Menikö tuo ohjeen määrä sopivasti tuohon ikean vaasiin?

Eve kirjoitti...

Anonyymi, suurinpiirtein tuo reseptin määrä on nyt tuossa ikean vaasissa, paljon vaahtosi muuten :)! Ja tein tuon mansikka-appelsiiniseoksen ennen ristiäistilaisuuden alkua ja noin tuntia myöhemmin lisäsin limpparin. Kyllä sen ainakin noin pystyi tekemään ja jos ei haittaa "kohmeisen mansikkasoseen" sulaminen ja lämpeäminen (kannattaa varmaan tuokin säilyttää jääkaapissa ennen limpparin laittoa), voi varmaan tehdä vaikka miten aikaisin.

Jutta kirjoitti...

Jäämurskaa viel sekaan niin on varmaan ihan mieletön helledrinksu! Pakko testata heti ku vesisateet antaa helteille tilaa =)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ohjeesta! :-)
Tämä täytyy testata tulevia tyttären rippijuhlia varten :-) Hän kun on ilmoittanut, että juhlatarjottavat on vaaleanpunaisia...kait se pitää sitten juomankin olla jotain punaista :-) Sellaisia ne tytöt on ;-)

Eve kirjoitti...

Testaapa! :) Hyvin upposi kolminkertainen satsi sunnuntain synttärivieraille taas tätä! Nyt tein vasta just ennen tarjoilua tuon mansikkaosuudenkin, eli mansikkasose oli ihan kohmeista, kun kaadoin juomat päälle.

2ykskaks kirjoitti...

Hieno tuo vaahtokerros! ;)