tiistai 24. heinäkuuta 2012

Sen nimi on Suloinen


Tämä neiti ja kaikki kivat kesätouhut pitävät mua niin kiireisenä, etten ehdi leipomaan ja antamaan teille mitään kivoja uusia reseptejä! Muutama lehdistä kerätty kesäinen resepti kyllä odottaa laatikossa kokeilijaansa.
Kesä on mennyt lähinnä mansikoita syödessä, pitää nauttia nyt kun ne on tuoreita ja ne eivät välttämättä sitä kakkuakaan allensa tarvitse!

Viikonloppu oltiin pohjoisessa mun vanhemmilla. Neitokainen sai ekan korvatulehduksen perjantaina, voi voi pientä parkaa :( Eipä olis vielä sellaista hälle toivonut. Onneksi ei sitten kuitenkaan mennyt mammalan reissu ihan itkiessä, sen verran hyvin lääkkeet alkoivat heti purra. Nyt ollaan taas takaisin kotona. Eilen illalla ajettiin taas se yli 600km kotiin. Neiti söi ja nukkui, isoveljet kuuntelivat Risto Räppääjä-äänikirjoja, söivät eväitä ja nukahtivat hekin lopulta yöunille autoon.

Lämmintä viikkoa kaikille teille lukijoille! Tervetuloa uusille, sivupalkin lukijoista sellaisiakin bongasin!:)


2 kommenttia:

Frisco kirjoitti...

Voi pientä tyttöstä.. hyvä että lääkkeet puri nopeasti.

Hurjan pitkä ajomatka lasten kanssa ajettavaksi, ei varmaan ihan joka kuukausi tee mieli noin pitkää matkaa ajaa.

Eve kirjoitti...

totta, viimeksi joulukuussa käytiin ja silloinkin lentämällä. Onneksi saadaan mun perhettä kylään tänne etelään aina silloin tällöin, ettei ihan ikävään kuolla!! :)