maanantai 2. helmikuuta 2015

Majvik


Ajattelinpa pitkästä aikaa vinkata teille jotain muuta kuin herkkureseptejä!
Nimittäin mukavan paikan vierailla. Tämä paikka on Majvikin biodynaaminen tila ihan etelä-Sipoossa. Biodynaaminenhan tarkoittaa vielä tarkempaa säätelyä kuin perinteinen luomutila, joten tämä on oikea ekologisen kuluttajan paratiisi! Tilalla toimii pieni tilakauppa, joka on avoinna joka päivä klo 8-20. Kaupasta saa ostaa tilan omia tuotteita sekä muita pienten luomutilojen tuotteita.
Samalla voi käydä moikkaamassa lehmiä ja muita eläimiä sekä usein paikalla piipahtaa tilaa pyörittävä perhekin. Koko tila sinänsä on jo varsinkin kesäisin aivan ihanan viehättävä kokonaisuus. Googlaamalla löydät tarkemmat tiedot tilan omilta sivuilta.
Viime viikolla haimme tilakaupasta mm.kaurahiutaleita ja ruisjauhoja sekä piipahdimme tervehtimässä lehmiä navetassa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!bongasin aikaisemmasta postauksistasi kauniin helmimobilen,kuinka kiinnitit helmet siimaan,ettei ne "karkaa"? :)

Eve kirjoitti...

Hei,
osaisinkohan selittää ymmärrettävästi. Pujotin siiman ensin helmen läpi ja sitten yläkautta uudestaan saman helmen läpi ja vielä toisen kerran niin että siimalenkit tuli helmen ympäri kaksi kertaa. Vielä asettelin lenkit niin että ne on vastakkaisilla puolilla helmeä että helmi tulee tasapainoisesti siimaan eikä vinoon. Tein vielä pienen solmun siihen helmen juureen, tavallaan sidoin helmen siihen siimaan kiinni, jottei se lähde liikkumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää kyllä ihanalta kaupalta ja varmasti oli elämys lapsillekin. Täytyy pistää korvan taakse jos joskus liikutaan siellä päin.

Eve kirjoitti...

Jenkkimutsi, kannattaa kyllä piipahtaa jos on käyntiä täällä idässä. Tuonne on ehkä noin 5km matkaa kehä kolmosen itäpäästä.
Ja kiva että kävit ja kommentoit! :)