maanantai 23. helmikuuta 2015

Talviloman riemuja!


Lasten talviloma vietettiin viime viikolla. Minun ja mieheni töiden takia emme ehtineet reissuun, joten nautimme siis kaupunkiin jääville lapsille järjestetystä lomaohjelmasta pääkaupunkiseudulla. Töölön Kisahallissa oli perinteinen talvilomaksi rakennettu EasySport-tapahtuma. Tapahtuman ideana on, että lapset pääsevät testaamaan erilaisia urheilulajeja aina pyörätuolikelaamisesta sumopainiin ja telinevoimistelusta tennikseen. Kymmeniä ja kymmeniä lajeja, viiden päivän ajan.
Me vietimme siellä aikaa kaksi päivää ja hauskaa oli! Esikoinen innostui painimisesta ja nyt minun tehtäväni olisi ottaa selvää, millaiset mahdollisuudet painiharrastukseen löytyisi lähialueelta.

Moni lapsi aloittaa loman tänään tai ensi viikolla. Oikein mukavaa talvilomaa itse kullekin! Toivottavasti pohjoisemmassa vielä hiihtokelejä riittää. Meillä on lumet sulaneet ja aurinko paistaa tänään kauniisti ja lämmittää jo! Lapset kaivoivat aamulla pyörät varastosta ja fillaroivat kouluun. Kevääntuntua!

2 kommenttia:

Sanna//Ripaus Elämää kirjoitti...

Kiva idea tuollainen harrastusten testaus! Pitäisi itsekin uskaltautua lähtemään noihin tilaisuuksiin, jotenkin sitä vaan jännittää aina että miten tämän porukan kanssa se onnistuu VAIKKA kaikki on suhteellisen rauhallisia lapsia.

Eve kirjoitti...

Sanna, ja toisaalta isot lapset osaa jo vähän keskenäänkin mennä tuollaisessa. Vaikka välillä leijonaemo-minä ei meinaa sitä muistaa! Ja tuollaisessa saa olla menoa, meteliä ja melskettä! :) Joten rohkeesti vain!