lauantai 5. helmikuuta 2011

Kevätkakkua ja savulohisalaattia

Eilen saatiin Houttenin ihana perhe kylään ja tarjolla oli keväistä juustokakkua, itse asiassa Houttenilta itseltään kauan sitten saatua ohjetta mukaellen, sekä savukalasalaattia uuden Kodinkuvalehden ohjeella. Olipas herkullista ja seura mitä parhainta myös!



4 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Nam, herkullisen näköistä! :)

Heljä kirjoitti...

Toi salaatti pääsi kyllä ehdottomasti salaattien parhaimmistoon! Oli ihan sika hyvää!! Kiitos eilisestä. Vieläkin hyvä mieli!

Suski kirjoitti...

Ihanan näköinen juustokakku! Voisinko saada ohjeen siihen? Näyttää ainakin sellaiselta, että on meidän taloudessa menestys :)

Eve kirjoitti...

Suski, juustokakun pohja ja reunat ovat kaurakeksi-voi-seosta. Päälle on kaadettu massa, jossa on 1prk maustamatonta tuorejuustoa, 2prk rahkaa, 1 muna ja 8rkl sokeria. Eli äärimmäisen helppo. Kakkua paistetaan 200 asteessa 30min, jonka jälkeen se jäähdytetään ja päälle laitetaan joko hedelmiä tai marjoja ja hyytelösokerikiille.
Yksinkertaiset ohjeet ovat usein parhaita!