tiistai 2. lokakuuta 2012

Creme Vanille-torttu puolukoistaReseptiä pukkaa taas! Teki niin mieli puolukkapiirakkaa, jännä kun tätäkin tapahtuu vain kerran vuodessa ja aina just syksyllä. Kyllä vuodenajoissa on puolensa! Kausiherkut on aika jees. Jossakin keskustelupalstalla suositeltiin kokeilemaan tätä Kinuskikissan reseptiä omenaiseen creme vanille-torttuun, jossa erikseen mainittiin, että voidaan tehdä myös puolukoista. Jos jonkun mielestä puolukat on liian happamia, niin kokeilkaapa tätä! Täyte on kuin vaniljavanukas, tosi ihana puolukoiden kanssa. Ja pääsi käyttämään kondensoitua maitoa vähän erillä tapaa kuin olin tottunut. Tein tämän lauantaisille päiväkahveille.

Ja reseptihän löytyy täältä. Omenoiden sijaan laitoin siis 300g pakastepuolukoita, jotka pyöräytin perunajauhoissa ennen piirakkaan laittamista.6 kommenttia:

SuMi kirjoitti...

Tuohon jetlag-juttuun heittaisin yhden vinkin.
Ensikerralla kun kaytte talla mantereella, niin osta kaupasta melatoniinia. Myydaan ihan pillereina purkissa ja ei maksa maltaita. Niilla saa rytmin kaannettya mainiosti. Kavin juuri suomessa ja siella pain aikaeron kaantamiseen ei mennyt kuin 2 paivaa ja tanne tullessa vois melkein sanoa, ettei juuri huomannut aikaeroa. Olin tosin ilman lapsia reissussa ja sain jo lennolla vaihdettua omat "asetukset" oikeaan aikaan, eli soin lennolla niin kuin olisin jo perilla, eli oiseen aikaan en syonyt ja malatoniinin avulla nukuin, sen minka istualteen pystyy nukkumaan.

Eve kirjoitti...

itse asiassa kuultiin tuosta jenkeissä. En vain oikein vauvan kans viitsinyt tuota ottaa, kun pakko valvoa kuitenkin kun vauva valvoo jne. Eli ehkei olis meidän kohdalla ollut järkevä, mutta ilman lapsia matkustavana turvautuisin varmasti tuohon :) !!

Missä päin amerikkaa, sumi, majailet?:)

SuMi kirjoitti...

Kanadassa Vancouverin naapurissa toistaiseksi, kohta puoleen mennaan itarannikolle Bostonin lahettyville. Totta tosiaan tuota ei kylla kannata ottaa vauvan kanssa, koska siita tulee melkoinen pohna. :)

helkku kirjoitti...

Mahtava muutos! Tosi kivalta näyttää :)
Ja ihanan aktiivista päivättämistä!

helkku kirjoitti...

Äh, kommentin oli tarkoitus mennä kellopostaukseen :/

Eve kirjoitti...

kuulostaa kivalta, sumi! Voisin hyvin asustaa muutaman vuoden merten sillä puolen :)

Helkku, jep, niin vähän arvelinkin :) tykätään itsekin muutoksesta, vähän rauhallisempi noin.