keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Juustoinen paneeraus broilerille






Pirkan ruokalehdestä nappasin talteen ohjeen juustoiseen paneeraukseen broilerin rintafileille. Näistä tuli rapeita ja maistuvia.

4 broilerin leikettä (mulla riitti tästä annoksesta kyllä kuuteen)
4rkl turkkilaista jogurttia
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
5rkl korppujauhoja (käytän aina ruiskorppujauhoja)
5rkl parmesaaniraastetta

(päälle halutessasi tomaattia, hienonnettua basilikaa ja juustoraastetta)

Sivele jogurttia leikkeiden molemmille puolille ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita lautasella korppujauhot ja parmesaaniraaste. Kääntele leikkeet seoksessa ja paista öljyssä rapeiksi ja kauniin ruskeiksi. Nosta leikkeet uunivuokaan ja kypsennä loppuun 200 asteisessa uunissa noin 10-15min leikkeiden paksuudesta riippuen. Jos haluat, lisää lopuksi leikkeiden päälle kerros pilkottua tomaattia johon sekoitat hienonnettua tuoretta basilikaa, sekä juustoraastetta. Käännä uuni grillivastustoiminnolle ja gratinoi hetki. Tarjoa salaatin kanssa!

3 kommenttia:

Nape kirjoitti...

Tuota juureskakkua vois kokeilla joskus tehä!
Näyttää hyvälle.
Kiitos siis hyvästä reseptivinkistä :)

Kesäheinä kirjoitti...

Kokeilin tuota broilerireseptiä tänään ja oli hyvää! Kiva kun täältä saa hyviä ruokavinkkejä. Aina tuntuu, että tekee niitä samoja tylsiä ruokia vaan :D

Eve kirjoitti...

Nape, kokeile! Mä tykkäsin kovasti!
Kesäheinä, kiva kun kokeilit! Itsekin yritän etsiä blogeista vaihtelua omaan ruokalistaamme.