tiistai 30. huhtikuuta 2013
Kana-halloumisalaatti
Sunnuntai-illan herkkuhetkeen kesäinen salaatti! Tai ainakin meillä halloumia tulee paisteltua jostakin syystä enimmäkseen vain kesäisin. Voi että se onkin hyvää!! :)
rucolaa tai salaattisekoitusta
kirsikkatomaatteja
punasipuli
kypsää broilerinrintafilettä
cashewpähkinöitä
halloumia
Laita laakeaan vuokaan kerroksittain salaatti, halkaistut kirsikkatomaatit ja siivutettu punasipuli, sekä reiluiksi paloiksi paloiteltu broileri. Pyörittele cashewpähkinöitä hetki kuumalla, kuivalla pannulla, että saavat vähän väriä ja maku voimistuu. Ripottele pähkinät salaatin päälle. Lisää pannulle reilusti öljyä ja paista viipaloidut halloumipalat kuumalla pannulla molemmin puolin, jotta juuston pinnasta tulee rapea. Nostele juustosiivut salaatin päälle ja tarjoa salaatti heti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti