torstai 22. elokuuta 2013

Kinkku-quesadillat



Resepti nopeaan ruokaan, kinkku-quesadilloihin. Tarvitset

täysjyvätortilloita
maustamatonta tuorejuustoa
tomaattikastiketta
leikkelekinkkua
juustoraastetta

Voitele puolet tortillapohjista tuorejuustolla. Levittele päälle ohut kerros tomaattikastiketta. Sen päälle lado leikkeilekinkkuja niin paljon kuin mahtuu ja lopuksi ripottele juustoraastetta ohut kerros. Viimeiseksi paina päälle toinen tortillapohja tiiviisti. Paista öljytyllä pannulla molemmin puolin muutama minuutti (tai halutessasi uunissa 225 asteessa) kunnes saavat väriä ja juusto välissä sulaa. Anna jäähtyä hetki, ennen kuin leikkaat quesadillat sektoreiksi!

Texmex-quesadillojen ohjeen olen julkaissut aiemmin täällä.

5 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Kiva ohje, tuota pitää testata, sopii minunkin vähähiilihydraattiseen ruokavalioon :)

Anonyymi kirjoitti...

Kokeiluun menee. Vaikuttaa hyvältä.
E-R

Eve kirjoitti...

Testatkaa! Tomaattikastikkeen voi korvata myös salsakastikkeella tai ketsupilla. Meillä tykkää kaikki!

Sini kirjoitti...

Kiitos tästä huipusta ohjeesta, viikonloppuna testattiin ja tosi hyviä tuli, varmasti tehdään vielä useastikkin :)

Eve kirjoitti...

Jee kivaa :) hyvä, että maistui teillekin!