keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Perunalisuke



Ihan kaikista ihanin lisuke lähes mille vain kesäruoalle on tämä perunasalaatti! Meillä tätä syödään lähes joka viikkoa, kalan, kanafileiden, pihvien tai vaikka makkaran kanssa. Tämän valmistus on myös todella helppoa, eikä ainesten suhteella ole väliä. Tähän salaattiin tulee vain kolmea tuotetta:

-uusia perunoita keitettyinä
-kevätsipulia silputtuna
-feta-aurinkokuivattutomaatti-snackia öljyineen ja mausteineen päivineen

Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan ennen syömistä.

7 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Oho, en ole tuollaista kokeillutkaan. Pitääpä testata. Meillä pojista kolme ei vain syö fetaa, mutta olkoon syömättä.

Eve kirjoitti...

Pia, meilläkin osa noukkii seasta pois sipulit, osa fetat. :) Joku rohkea syö koko setin. Ehkä ne siinä oppii kun sitkeästi tarjoaa!

Anonyymi kirjoitti...

Oi, just täydelliseen aikaan tuli tämä resepti. :) Jäi uusia perunoita yli ja mietin juuri, että mitähän niistä tekis. Kiitos vinkistä! :)

EiNi kirjoitti...

Kiitos kun muistutit tästä ihanasta herkusta!!! Olen tainnut joskus teilläkin syödä tätä. Siis niin loistava lisuke että vähintäänkin nyt kerran viikossa saa kuulua ruokalistalle! Nam! :)

Eve kirjoitti...

Anonyymi, toivottavasti pidit! :)

EiNi, oot varmaan. Joskus tein naisten picnicille seurasaareenkin, jos muistat? :)

Suvi K. kirjoitti...

Oi miten herkulta kuulostaa ja näyttää!

Eve kirjoitti...

Suvi, yksinkertaisuudessaan täydellistä!!