keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Oli kaunis kesäilta...

Lämmintä sunnuntai-iltaa istuttiin meidän terassilla (joka vielä toki on vähän keskeneräinen) herttaisen ystäväpariskunnan kanssa, itämaista kana-pastasalaattia nautiskellen. Ohjeen sain vasta ystävältäni ja tämä on tosi kiva salaatti, ideana nuo namit mausteet, muuten tosi perus-aineksista koottu.

Itämainen kana-pastasalaatti

3 broilerin rintafilettä
1rkl voita ja 1rkl oliiviöljyä
suolaa ja pippuria

2rkl mangochutneyta
2rkl soijakastiketta
2tl sambal oelek-chilitahnaa

150g pennepastaa

2 kevätsipulia varsineen
puolikas kurkku
1 punainen suippopaprika
2rkl tuoretta korianteria silputtuna
100g rucolaa
(1 limetin mehu haluttaessa)

-pilko fileet paloiksi ja kypsennä pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita maustekastikkeet keskenään ja kaada kastike kypsien kanojen päälle, anna jäähtyä.

-keitä pasta kypsäksi, huuhtele, jäähdytä ja kaada maustettujen kanojen päälle kulhoon.

-Sekoita salaattiin loput ainekset, anna maustua pari tuntia ja nautiskele! :)








3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ystävällinen kiitos ihanasta reseptistä,jälleen!
Joo,terassi on kova sana hellepäivinä,lasten kanssa on kiva napata annokset mukaan ja painella pihalle syömään! :)

jenny

Eve kirjoitti...

Jenny, JUST niin!! :) Tulkaapa kylään pian? Laitellaanpa viestiä.

Heljä kirjoitti...

Ihana kiva resepti! Kiitos. Täytyy testata!! Ja kiitos eilisestä. Meillä oli hauska ilta. <3