tiistai 29. toukokuuta 2012

Viime päivinä...
Viime päivinä eli viikonloppuna meillä nautittiin ihan oikeista helteistä! Me maattiin aurinkotuoleissa, lapset uivat pienessä altaassaan, syötiin paljon jäätelöä. Perjantaina uusi hiekkalaatikko sai hiekat ja hiekkaleikit siivittivätkin sitten koko viikonloppua! Hiekkaa löytyy nyt myös sisältä melkoisesti, voinette arvata ;) Sunnuntaina päästiin ruokavieraaksi miehen veljen perheeseen, mitä muuta tässä vaiheessa raskautta voi toivoa kuin valmista ruokapöytää?? Hyvää seuraakin oli tarjolla ja kuumaa aurinkoa.
Maanantaina viileni jo, mutta nuorimmaisemme 2v11kk innostui pyöräilystä ja ajaa nyt ilman apupyöriä!! Upeat aplodit Nooalle!!! Tätä ennen on ajanut potkupyörällä, jolla varmasti tuon tasapainon oppi. Nyt kun sai polkimillisen pyörän, hyppäsi vain kyytiin ja lähti pyöräilemään. Enää ei muuta tekisikään. Olin vähän yllättynyt, koska hän on lapsistamme arin kokeilemaan mitään uutta.
Ulkona paistaa edelleen, mutta päälle joutui vetämään jo hupparin, niin paljon ilma viileni päivässä!
Mahakuva on lauantailta. Miettikää, laskettuunaikaan ei ole enää edes viikkoa! :) Ehkä saan pian postata teille kuvan perheen uudesta jäsenestä.

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Oi, reipas Nooa. Ihana pieni polkupyöräilijä :) Ja ihania ilmoja ollut, toivotaan että saadaan pian niitä lisää.
Ja masu <3

houtten kirjoitti...

Kyllä kesä on ihanaaa!!!!!!
Ihanat kuvat ja Nooa on huippu taitava!

Frisco kirjoitti...

Oho, aikasin lähti ilman appareita ajamaan!
Teidän perheenlisäys onkin jo noin lähellä, tsemppiä viimeisiin päiviin. :)

Eve kirjoitti...

Kiitos kommenteista!
Viimeisiä päiviä tosiaan viedään mahan kans :)