torstai 3. toukokuuta 2012

Seuraavat synttärit :)

Seuraavaksi oli esikoisemme vuoro täyttää 7 vuotta! Vaativasta koliikkivauvasta on tullut uskomattoman hieno eskarilainen, aamun eskarikeskustelussa sateli pelkästään kehuja! Temperamenttia toki löytyy enemmän kuin pienestä kylästä, mutta tarpeen tullen osaa käyttäytyä todella hienosti, on fiksu ja kekseliäs, toimelias, liikunnallinen, askartelee, piirtää, lukee ja kirjoittaa. Pitää päiväkirjaakin, silloin kun oikein suututtaa. Sitä ei saa äiti lukea! Välillä käpertyy syliin, ikuinen äidin poika.

Synttäreiden teemaksi valikoitu skeittaaminen, joka osoittautui vähän vaikeaksi toteuttaa. Kakku ei muistuta ehkä skeittilautaa, kuten piti, mutta ihan katu-uskottava torttu siitä kuitenkin tuli. Kakun välissä oli sankarin toiveesta mousse fazerin sinisestä, sekä tuoreita mansikoita. Lisäksi tarjolla oli turkinpippuri-bebet, Kinuskikissan bebe-leivosohjeella. Elämäni ekat bebet ja onnistuivat todella hyvin! Harjoittelin näitä itseasiassa samalla tulevia ristiäisiä varten. Kolmas makea tarjottava oli vadoffee, eli banoffee vadelmilla. Ohjeita lienee kaikki nähneet jo vuosia joka blogissa ;) . Päivän kaverisynttäreillä oli vielä pari kulhollista karkkia lisäksi (illalla juhlittiin kummejen kanssa). Sankari itse toivoi tarjolle hodareita ja sipsejä, joten toteutin sen. Illaksi tein lisäksi itämaisen kana-pastasalaatin, joka sekin on jo tullut tutuksi tässä blogissa useasta aikaisemminkin.

Lopuksi lienee syytä pahoitella hidasta bloggaustahtia! Tuleva vauva täyttää mielet ja tekemiset jo niin, etten vaan saa itseäni koneelle asti. Pysykää kuitenkin linjoilla, kyllä mä yritän välillä täällä pistäytyä.


(p.s.eikö meidän vauvakin ole kasvanut jo isoksi??)

8 kommenttia:

Jomaisa kirjoitti...

Olen käynyt blogistasi reseptejä välillä etsimässä (kiitos niistä!),mutta piti sanoman sitä, että NIINPÄ; minä ihmettelen ihan samaa! MIKSI bloggeri ei hyväksy kappalejakoa vaan tulee kaikki peräkkäin vaikka kuin olisi eritavalla kirjoittanut??! Kertokaa joku fiksumpi :)

Kuukkelien asuinpaikalla tapahtuu... kirjoitti...

Täydellisen näköisiä bebejä! ;) Ja muutenkin VAAALTAVAN upeat herkut. Hienoa, Eve, että jaksat!

Heini kirjoitti...

Paljon onnea!
ihanan näköisiä nuo bebet :) en ole koskaan yrittänyt leipoa niitä. Pitäisi ehkä kokeilla? Kinuskikissalla on kivan selkeät ohjeet.

Eve kirjoitti...

JOmaisa: En ole siis yksin ongelmani kanssa!!
Kuukkeli: kiitos! Näpertämistä niissä oli, mutta ohjeita seuraten hyviä tuli.
Heini: Magnus kiittää. Kokeile ihmeessä, Kinuskikissan ohjeet toimii kyllä aina! :)

Pirpu kirjoitti...

Ihana kun jaksat laittaa noin upeita tarjottavia! Olen tässä kuukausien aikana muutaman reseptisi testannut ja toimii! :)

Tiina kirjoitti...

Ja taas upeat herkut ja hienot kattaukset!
Iloa katsella!

Anonyymi kirjoitti...

Ahhahahaa en kestä tuota nuorimmaisen kuvaa :D :D ihan loistava jengiläine.

-Lodeka

Eve kirjoitti...

Tiina ja pirpu, kiitos kommenteista! :)

Lodeka, eiks vain! Lippiksenkin sai itse kaupasta valita :))