maanantai 14. toukokuuta 2012

Kakkua ja kortteja äitienpäivänä
Sunnuntain äitienpäivä oli kaunis päivä! Kuuntelin aamulla sängyssä perinteisesti "nukkuen", kun lapset ja mies supisten laittoivat koko perheelle herkkuaamiaista. Herätys tapahtui tietysti laulaen ja korttien ja lahjusten kera. Nautittiin täytettyjä croisanteja, hedelmäsalaattia, kauralastuja ja tuorepuristettua mehua ja sen jälkeen suunnattiin koko perheellä kävelylle ja leikkipuistoon, aurinkoon. Ensimmäistä kertaa kaikki lapset lähtivät pyöräillen, eikä meillä ollut rattaita työnnettävänä :O No, kohta lykitään viikko sitten ostettuja ihania uusia vaunuja, joten nou vori.
Kakkua syötiin päivällä ensin omalla perheellä ja illalla ystäväperheen kanssa. Olin leiponut meille jo tässäkin blogissa aiemmin tutuksi tulleen browniepohjaisen valkosuklaa-vadelmakakun, tuoreilla mansikoilla. Tämä on niin mun suosikki!! (ohje täällä , tosin teen tuon valkosuklaakerroksen nykyisin aina puolitoista kertaisena, tulee parempi)

Kortin tekstin oli sanellut esikoiseni eskarissa! Taitaa tosiaan äiti olla viimeisillään raskaana, kun makoilee sohvalla ja on rauhallinen ;)


1 kommentti:

Eloise kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus :).