keskiviikko 14. elokuuta 2013

Baguette, per favore!




Iltapalaksi paistoin patonkeja äidiltäni vuosia sitten saamalla reseptillä. Patonkien paistoon oikea patonkipelti on huippu! Tulee kauniin pyöreitä patonkeja pohjasta litteiden sijaan. Ja ihanan rapeita.

6 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Joko patonkipeltejäkin saa kaupasta? Terv. Syrjäkyläläinen

Anonyymi kirjoitti...

Mullakin on patonkipelti, tosin hankin sen gluteenittomien "sämpylöiden" tekoon. Se taikina kun tuppaa oleen niin löysää niin hyvin saa tuolla pellillä tehtyä, kun sitten pilkkoo valmiina sämpylöiksi. Tais mennä ihan ot, mutta täytyy tehdä joku ilta iltapalaksi näitä :)
-Hanna

Eve kirjoitti...

Kuukkelinainen! Mä oon saanut tuon äidiltä lahjaksi joskus kymmenen vuotta sitten :D .

Hanna, Totta! Toimii hyvin löysällekin taikinalle.

Ruut kirjoitti...

nam, näyttää todella hyvältä!

Wicked sweet kitchen kirjoitti...

Hyvältä näyttää, täytyy varmaan käydä ostamassa patonkipelti!

Eve kirjoitti...

Ruut, niin ne oli! :)
Suklaapanda, teepä se!! Tulee kauniimmat ja rapeammat patongit.