maanantai 4. heinäkuuta 2011

Kesäelämää

Juhannusaatto meni mukavasti ulkoillessa läheisellä puistoalueella ja "jatkoilla" miehen siskon perheen kanssa meillä. Herkuteltiin hampurilaisilla (sämpylät kaupasta, kaikki muu kotitekoista), kotitekoisella peruna-pekonisalaatilla, suklaa-mokkamuffineilla ja mansikkatoffeejuustokakulla. Makeista tarjoiluista vastasi kälyni, suolaisesta minä.

Juhannuspäivä vietettiin merellä minun vanhempieni kanssa, heidän veneellään. Käytiin erässä satamassa makkaranpaistossakin, oikein perinteinen retkipäivä siis. Oli muuten kokonaisuudessaan aurinkoinen ja lämmin juhannus! Onneksemme ei satuttu sadealueille :).
No mutta tuntuupa tosiaan, että juhannuksesta on jo ikuisuus! Sen jälkeen vietettiin viikko minun vanhemmillani ja tehtiin kaikkea kivaa pohjoisen ihmisten kans. Siksi en ole blogiinkaan ehtinyt päivittämään. Voisin laittaa kuvapläjäyksen mainitsemistani tapahtumista ja alkaa sitten orientautua taas kotielämään. Olipa ihana nukkua muuten viime yö omassa sängyssä! Taitaapa se olla kodin paras paikka ;)





Äitini synttärikakku hänen itsensä tekemänä, passionmoussetäytteellä:


3 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Kivoja tunnelmakuvia:)
Olipa kiva että eksyin blogiisi, nyt en ole varma kokeilisinko eka siiderimansikoita vai mansikkaleivoksia vai raparperipiirakkaa! Upeita, ainakin mulle uusia, ohjeita!

Heljä kirjoitti...

Kivalta kuulostaa! Kaikki.

Nähdään pian!!

Eve kirjoitti...

Niinu: kiitos kivasta kommentista! Kiva saada uusia lukijoita ja varsinkin sellaisia, jotka uskaltavat jättää kommenttiakin vierailuistaan! :) Ohjeet on vapaasti käytettävissä, joten kokeile ihmeessä!!

Houtten: kiitti muru! Nähdään pian, en malta odottaa juhannusruusunne näkemistä!! :)