Edellisen päivän perunamuusit jatkojalostuivat iltapalarieskoihin. Erittäin simppeli resepti kuuluu näin:
2,5dl notkeaa perunamuusia
2,5dl jauhoja (laitoin itse hiivaleipä- ja vehnäjauhoja)
1 muna
ripaus suolaa
Sekoita ainekset, taputtele ohuiksi rieskoiksi leivinpaperille. Tästä annoksesta tuli 4 "keskikokoista" rieskaa. Paista 250 kunnes saavat väriä. Herkuttele lämpimänä oikean voin kera.
Ei ole kotitekoisen leivän voittanutta!! Sen tuoksukin jo pelasti tylsähkön marraskuisen illan.
7 kommenttia:
vbvJust samalla ohjeella teen pottumuusin jämästä rieskoja. Ne on tosi hyviä! Eipä se pottumuusi enää seuraavana päivänä hyvälle muuten maistu. :)
:) Tuo onkin toimiva ja yksinkertainen ohje!
aika huvittava yhteensattuma, nimittäin mä tein kans äsken perunarieskoja iltapalaksi ja vieläpä samalla ohjeella ku sä :) Nuo on kyl niin parhaita!!!
:D Taitaakin olla suosittu iltapala muillakin kuin meillä!!
Tänään testasin näitä perunamuusin jämistä ja hyviä oli:)
Petra Turusta
Mukava kun testasit ja tykkäsit! :)
Tätä oli pakko testata heti ja hyvää oli! Piti tehdä oikein kaksi annosta :P
Lähetä kommentti