keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kenkäni....

Ajatelkaa, mä jatkan taas töitä äitiysloman jäljiltä HUOMENNA! Mua jännittää ehkä ihan maailman enitenkamalanjärkyttävästi! Vauvatyttö ja isoveljet saavat onneksi olla isänsä kanssa kotona kun minä olen töissä, koska teen vain ilta- ja viikonloppuvuoroja. En mä muuten raskisi olla erossa vauvasta. Hän on kuitenkin niin isänsä tyttö, että tuskin huomaa minun puuttuvan.
Töitä varten kävin ostamassa uudet kengät, Biancon alesta. Tällaiset:Tästä Napen postauksesta tuli mieleen tehdä myös omista talvikengistäni teille tällainen hömppäpostaus. Rakastan kenkiä, vaikkei minua kenkämäärän takia vielä miksikään varsinaiseksi "kenkäfriikiksi" voi kutsuakaan.
1. Joskus on kiva leikkiä tennarityttöä ja vetää jalkaan nämä Niken kirpparilta pari vuotta sitten löytämäni kauniit tennarit!
2. Nämä biker-tyyliset saappaat ostin tänä talvena, koska oli tarve matalille saappaille, joilla jaksaisi kävellä pitkiäkin aikoja, joihin mahtuisi villasukat ja jotka olisi hyvät tuolla lasten kanssa kauppaillessa ym. Tykkään näistä kovasti, vaikka ovatkin ihan erilaiset kuin mitkään aikaisempani.
3. Nämä ostin viime talvena, klassiset mustat nahkasaappaat tolppakorolla, ovat minulla toivottavasti vielä kymmenenkin vuoden päästä.
4. Vagabondin nilkkurit, joilla olen kävellyt jo monta syksyä/talvea/kevättä. Hyvää laatua, sirot. Tykkään näistä kovasti.
5. Ainoat ruskeat kenkäni. Nämä sain sukulaistytöltä, joka muutti lämpimään maahan pakkasia karkuun. Tarttis ostaa ruskea laukku, joka mätsäis näihin kenkiin, niin olis enemmän käyttöä.
6. Nämä Espritin kumpparit ovat ihan ässät! :) Näyttävät maihareilta ja pitävät hyvin loskapäivien kosteuden ulkopuolella. Käytän näitä aina kun mittari on 0- +10.
7. Nämä söpöt pitkät nahkasaappaat ovat ehkä paras kirpparilöytöni. Olen ostanut nämä moooonta vuotta sitten ja ovat edelleen kuin uudet, vaikka olen kävellyt näillä paljon. Söpö rusetti ja pitsit!
8. Pehmoset ja lämpimät ja toimivat siihen saakka, kunnes Seppälän laatui alkoi pettää. Kannoissa ei mitään tukea, joten linttaan poljettu ja söpöydestä huolimatta kelpaavat enää oman pihan ulkoiluihin.
8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että on muitakin kenkäfriikkejä! ;) Ihanat nuo Biancon kengät..itselläkin muutamat ko.merkkiä. :)

emilia n kirjoitti...

Ompa sinulla monet kengät!
Hienoja kaikki.;)
T.Emilia

R. E. K. I. kirjoitti...

Aivan herkut nuo uudet kengät! Määki tahon sellaset! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä töihin!
t.Jenny

Eve kirjoitti...

Anonyymi: toivottavasti ovat myös hyvät jalassa, pitäis jaksaa seisoa pitkiä päiviä töissä.
Emilia: kiva kun kommentoit!Kiitos!
REKI: käypäs katsomassa lähi-Biancosi, jos vielä sattuis ale-pöydästä löytymään!
Jenny, kiitos!! Tänääntänään!!! :)

Lisabell kirjoitti...

Minkä merkkiset noi 2. saappaat ovat? Ne on nimittäin herkut.

Eve kirjoitti...

Lisabell, saappeiden merkki on Tapas ja näitä myy Mekka.

Eve kirjoitti...

saappeiden = saappaiden