perjantai 22. helmikuuta 2013

Talvilomakuulumisia


Ma: Sello-päivä lasten kanssa, "ulkona syömässä" talviloman alkamisen kunniaksi (lapset ehdottivat, että tehtäisiin sama sitten talviloman päättymisenkin kunniaksi. Nautiskelijat.).
Ti: Talviretkellä Korkeasaaressa! Tykkäsin enemmän kuin kesällä. Ei kahlaamista hanhen kakassa, ei hellettä pakoilevia eläimiä, ei ruuhkaa. Huonosti kolatut kävelyreitit toivat mukavasti haastetta rattaiden työntelyyn, seura oli hyvää, eväät maistuivat herkulliselle, tiikerit ja lumileopardit olivat hyvin näkösällä ja lumessa tarpovat kamelit saivat hymyn huulille. Pisteenä i:n päällä Art meets Ice-näyttely.
Ke: Ystävä lapsineen aamupäiväkylässä ja lounaalla. Nämä ihmiset ovat niin lähellä sydäntäni kuin vain ystävä voi olla!
To: Toisten ystävien kanssa luistelemassa ja sen jälkeen "lapsivaihtarit". Illalla ensimmäinen työvuoro äitiysloman jälkeen eli paluu erilaiseen (kiireisempään) arkeen alkoi. Oli jännittävää ja mukavaa. Ja hirmuinen ikävä vauvatyttöä. Tunne taisi olla molemminpuolinen, koska hän viihtyi tissillä koko seuraavan yön.
Pe: Karkkipäivä ja kummitytön synttäripäivä. Perjantai on aina hyvä päivä. Uunista tuoksuu marenkipohjat huomiselle tarkoitettua kakkua varten.2 kommenttia:

aniiri kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä viikolta <3.

Heljä kirjoitti...

Meilläkin on ollut hyvä ja ihanan "kaikkea kivaa"- viikko. Keskiviikkoa yhtään väheksymättä. <3