tiistai 5. helmikuuta 2013

Runebergin(torttu)päivä ja valmiita neuletöitä

Mukavaa runberginpäivää kaikille! Helmikuu on aika kiva, ensi viikolla saadaan syödä jo laskiaispullia ja ystävänpäiväleivoksiakin! Taidan valita helmikuun suosikki talvikuukaudekseni. Me leivotaan tortut aina tällä jo aiemmin julkaisemallani ohjeella . Niin myös tänään. Niin, se minun sokerilakkonikin loppui vihdoin viime perjantaina.Tuosta edellisen postauksen neuletyöstä piti vielä pari sanaa sanoa. Minähän siis olen ihan aloittelija neulomisessa. Tämä projekti lähti ihan vain tarpeesta. Nuorin tarvitsi säärystimiä legginsejen päälle vedettäväksi. Tein yhdet mustat, aika rumat tuli. Sellaiset harjoituskappaleet. Mutta ajavat asiansa kyllä! Toiseksi tein nämä värikkäät, näistä tykkäsin. Yksi oikein, yksi nurin. Koska lankaa jäi, googlasin vielä "helpot neuleohjeet" ja neuloin tuollaisen kivan "ensipallon" vauvalle heiteltäväksi. Halkaisijaltaan tuo on varmaan vaja 15cm ja sisällä vanua ja kulkunen kilisemässä. Tuosta olin jopa aika ylpeä! :)8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ihanasta blogista :) Antaisin vielä palautetta, että tuo keltainen fontti ei näy ollenkaan.. Olisikohan mahdollista vaihtaa väriä? :)

Frisco kirjoitti...

Vautsi!!

Anonyymi kirjoitti...

Löysin blogisi ihan vahingossa ja nyt se on ehdoton suosikkini. Sulla on mainioita ideoita ja ihana vauvatyttö! Kiitos mielenkiintoisesta maailmastasi!

Heljä kirjoitti...

Sustakin on kuoriutunut käsityöihme!! ;)

Eve kirjoitti...

Anonyymi1, kiitos kehuista! :) Yritänpä vaihtaa tuon linkkifontin värin pikapuolin.

Frisco <3

Anonyymi2, siis kiitos paljon! You made my day! :) Tervetuloa lukemaan!

Heljä, haha! Not really!! :D

Nape kirjoitti...

Tosi kivoja kutimia <3
Tuommonen ensiallo täytyy kyllä munkin kutoa!

Lisabell kirjoitti...

Noista säärystimistä tuli herkulliset <3

Eve kirjoitti...

Nape ja Lisabell <3
Sekä pallo että säärystimet ovat olleet kovassa käytössä!