tiistai 15. lokakuuta 2013

Kinuski-Daimjuustokakku






Vaaleanpunainen Nonparelli-blogista otin reseptin tähän juustokakkuun. Ihan hyvää oli ja nätti kakku tuli, mutta harmittavan vähän tuo kondensoidusta maidosta keitetty toffee siellä juustokakkumassassa kuitenkaan maistuu. Taidan pitäytyä vanhassa reseptissäni, joka on täysin sama kuin tämä, mutta kondensoidun maidon tilalla on 200g valkosuklaata sulatettuna! Niin se oli vielä tästäkin parempaa! :) Tämä oli meidän viime sunnuntain päiväkahvikakku. Kiitos vieraille käynnistä!

5 kommenttia:

Nape kirjoitti...

Onpa kaunis kakku ja varmasti niin maukas :)

Vaaleanpunainen nonparelli kirjoitti...

Kiva että kokeilit ohjettani!:) Pitää minunkin testata valkosuklaalla joskus!:) Varmasti tosi hyvää!:)

Eve kirjoitti...

Kiitos ja oli, nape :) .
vaaleanpunainen nonparelli, kiitos kommentista ja ihanasta blogista!! :)

Pia kirjoitti...

Kylläpä se vain piristää, kun saa vähän muutella blogin ulkoasua! Tykkään!! Ja iiiiihana kakku!

Heljä kirjoitti...

Hyvätää uus ulkonäkö! Ja kakku on aika nams!